Se încarcă pagina ...

Garantia calitatii

Cu o experienta de multi ani pe piata metalelor pretioase, Active Gold Invest garanteaza calitatea serviciilor
cumparam-argint.ro.
Newsletter
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER SI POTI CASTIGA UN
LINGOU DE ARGINT
Facebook

Piata argintului

Piata argintului

Nu a Fost Niciodata un Moment mai Bun pentru a Vinde Argint

Cu pretul argintului in momentul de fata de peste 813€ pe kilogram, aveti unica oportunitate sa transformati orice obiect nou sau vechi din argint in bani rapizi. Puteti achita facturi neplatite sau va puteti duce intr-o binemeritata vacanta. Cumparam-argint.ro poate transforma totul in realitate.

Cumparam-argint.ro va va plati cel mai mare procent posibil din valoarea reala a obiectelor dvs. Nu va vom amagi cu promisiuni ca in final sa va platim 30-35% din valoare. Bineinteles, suntem in acest business pentru profit, dar asta nu inseamna sa profitam de clientii nostri prin promisiuni false. Volumul nostru de tranzactii este ridicat, astfel incat ne putem permite sa mentinem profitul per tranzactie mic dar sigur si astfel sa va platim cel mai bun pret de pe piata in momentul de fata.

Cumparam-argint.ro cumpara si vinde in cantitati mari Argintul

Va recomandam nici sa nu luati in considerare sa vindeti argint unei case de amanet. Ei vor revinde obiectele dvs., asa ca trebuie sa va plateasca cat mai putin posibil pentru ele. In schimb, Cumparam-argint.ro topeste totul, cumpara si vinde in cantitati mari. De asemenea, avem un parteneriat de afaceri bazat pe un volum ridicat de livrare cu o companie din domeniu astfel incat sa ne mentinem preturile competitive.

Va recomandam insa sa amanetati argintul pe care nu doriti sa il vindeti. Astfel puteti face rost de bani rapizi si prin achitarea unui comision de numai 2% va puteti recupera obiectele pe care nu doriti sa le vindeti.

 

 

Preturi argint

> 1000 g 100 - 1000 g 1 - 100 g

Preturi aur

Karate 50 - 100 g 20 - 50 g 1 - 20 g

Calculator credit

Pret Aur BNR
grame
RON

Evolutie argint

Evaluarea argintului la domiciliu

STIM CA TIMPUL TAU ESTE PRETIOS
EVALUAM ARGINTUL SAU AURUL DIRECT LA TINE ACASA,
IN BUCURESTI SAU IN IMPREJURIMI
GRATUIT!!!
SOLICITA EVALUARE